Wat mag er in de puppy kong?

Ik lees hier en daar dus pindakaas en smeerworst maar mag dit voor een pup van 9 weken? (Jack Russel).
Eerst deed ik dus puppytrainer snoepjes erin (1tje per keer) maar hij is er nu al achter hoe die er heel makkelijk uit valt.
Dus ik zoek iets wat moeilijker is.

Toegevoegd na 2 dagen:
Ik heb gisteren blikvoer erin gedaan. Hij vond het erg leuk maar ook moeilijk. Af en toe een beetje geholpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan er een grotere hondenbrok in doen, zodat hij nog veel langer bezig is om het er uit te krijgen. IK zou zelf geen pindakaas ed gebruiken, dit is geen geschikt hondenvoer.

Maak een praksel van een halve boterham met een lepel pindakaas. Dat kleeft in de kong en kost moeite om er uit te halen. Dus lang plezier voor de pup. Nou zullen er mensen zijn die zeggen dat een hond geen brood mag in verband met de granen, maar eens per dag een halve snee brood is niet erg. Ga je er alleen pindakaas in doen, keer op keer, dan krijgt de hond te veel vetten en olie binnen en gaat misschien aan de diarree of wordt te dik. Toegevoegd na 1 minuut: Datzelfde geldt voor kalfssmeerworst. Gewoon prakken met een halve boterham.

Dit mengsel mag in de Baby Kong. Klop brinta pap op met water of met yoghurt. Snipper stukjes banaan of stukjes worst door de pap. Je kan ook hondenbrokken gebruiken. Deze Kong kun je ook invriezen. Op onderstaande site staan verschillende recepten voor de Kong. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.doggz.nl/files/Vulling%20Kong.pdf

Bij de supermarkt kan je diepvriesvlees voor de hond kopen. Dit kun je er rauw instoppen, niet koken. Eventueel kun je het met heet water overgieten, maar is niet noodzakelijk

Hallo, I zal als ik jou was geen ander voer geven het is nog een puppy... Wat je kan doen is brokken ter week leggen in warm water zodat je het kan prakken.. Doe het dan in de kong dan in de koel kast of vriezer. Zorg dat het weer hard word. Zo heeft je puppy veel plezier en langer bezig. Een jack russel puppy of volwassen zijn zeer gevoelig voor eten de pas ermee op wat je hem/haar geef. Heb zelf ook een jack russel en die kan ook niet alles hebben kwa eten jammer genoeg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100