Hoe oud moet een konijn zijn om met de clickertraining te starten, en wat kan je zo al geven als beloning (dat gezond is)?

Ik heb sinds een paar weekjes 2 konijntjes ze zijn tussen de 2-3 maand. Ze willen niet echt meewerken met de clickertraining. Ik weet dat veel mensen zeggen dat ze afgeleid worden door hun nieuwe omgeving, maar die zijn ze al goed gewoon. En ze willen gewoon niks als beloning dan is het moeilijk voor me! Aangezien het nu koud begint te worden, ga ik pas volgende lente verder! (eigenlijk nog niet echt gestart) Maar kan iemand me zeggen of ze gewoon nog te jong zijn of niet? en welke beloning ik allemaal kan geven! (eventueel zeggen wat ze gewoon allemaal mogen eten)

Op de foto's zie je mijn konijntjes!

Weet jij het antwoord?

/2500

Leuke konijnen! Op de verschillende sites over de clicktraining voor konijnen, heeft niemand het over een bepaalde leeftijd waarop je het beste kunt starten met de training. Misschien hangt het er ook vanaf of je konijnen altijd in een buitenhok zitten, of vaak of altijd binnen verblijven. Als ze altijd binnen zijn, heb je automatisch meer gelegenheid om ze iets aan te leren. Op bijgaande sites staan veel tips over deze clicktraining voor konijnen. Als lekkers wordt er een stukje groenvoer of een stukje wortel gegeven.

Bronnen:
http://www.bunnybunch.nl/konijnen/clickert...
http://www.dierenarts-enschede.nl/clickert...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100