Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn hond smakt veel, hoe kan dat?

ik heb een spaanse galgo, dit is een windhondenras. sinds een dag of 3 smakt hij erg veel en slaapt ook erg veel. hij is verder vrolijk eet en drinkt goed en rent ook nog graag buiten. heeft iemand van jullie enig idee wat dit kan zijn.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
18.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Misschien last van zijn gebit, en kan hij niet lekker kauwen? Dit kan wel meerdere oorzaken hebben, zou dus even langs de dierenarts gaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
heel erg bedankt, ben naar de DA geweest en hij bleek een losse kies te hebben. ze hebben hem er uit gehaald en pijnstillers en het is nu helemaal over

Andere antwoorden (2)

Waarschijnlijk maak je lekkerder eten voor hem. Eet ie meer en doet daarna een dutje om e.a te verwerken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ineens smakken kan ook aangeven dat jou hond hoofdpijn heeft. Juist omdat je hond ook veel slaapt en je heel duidelijk specifiek deze 2 dingen noemt, geeft dat aan dat je hond ander gedrag vertoont. Dat is al reden genoeg om naar je dierenarts te gaan. Het kan idd iets relatiefs onschuldigs zijn zoals tandsteen maar ook iets neurologisch zoals bv Syringomyelie......je moet niet meteen van het ergste uitgaan natuurlijk, maar zo lang hondjes nog niet kunnen vertellen wat ze voelen is alles mogelijk {^_^}

Succes

Hieronder info over syringomyelie:
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding