hoe vind ik mijn poes terug?

mijn poes van 3 jaar is sinds donderdag 23 augustus spontaan verdwenen.
wij zijn erg ongerust want normaal komt ze 's avonds thuis.
helaas afgelopen donderdag niet.
sindsdien zoeken wij elke ochtend, middag en avond maar nog steeds niet gevonden helaas.
wij hebben ook al flyers opgehangen en bij de buren geïnformeerd.
wij missen haar verschikkelijk en weten nu niet wat wij verder moeten.

Weet jij het antwoord?

/2500

1. Meld je kat aan bij Amivedi, graag met foto. 2. Hang ook flyers bij supermarkten wat verder weg, en bij dierenspeciaalzaken in de buurt. 3. Check regelmatig bij het asiel wat er zoal is binnengebracht. Geef de moet niet op! Veel katten komen gelukkig weer terecht.

Bronnen:
www.amivedi.nl

Je kan ook nog Amivedi informeren. http://www.amivedi.nl/

Een foto zetten op Facebook of Hyves,met gegevens.Mits je er gebruik van maakt.

misschien zit ze wel bij iemand in een schuur, hebben wij ook wel eens gehad. even in de buurt rond vragen ik hoop dat de poes inmiddels al weer thuis is

naast bovenstaande antwoorden kan je je poes ook aanmelden bij het asiel, de dierenbescherming, de dierenambulance en de reinigingsdienst. zet ook een oproep op buurtlink.nl. zoeken in de middag heeft minder zin; het best zoek je bij ochtend- en avondschemering.

hoewel je poes iedere dag buitenkwam, is het nog steeds mogelijk dat ze heel erg geschrokken is van iets en daardoor de kluts kwijt en de weg. er bestaan dierenliefhebbers die er niet bij stilstaan dat een kat/poes op straat geen zwerfdier is, maar het dier acuut willen helpen en daarna "per ongeluk" besluiten dat ze zelf voor het 'zielige' beestje zullen zorgen. het zou niet de eerste keer zijn dat op deze manier een dier "verdwijnt". bovendien kan het zijn dat, als het een raskat is, het beestje gewoon meegenomen(gestolen) is, om het te verkopen. ook dat gebeurt, helaas. andere tip (eerder antwoord) als we daar even niet van uit gaan, dan is het zaak om rond het huis #niet overdag# maar in de ochtend- en avond-schemering met een schaaltje eten zachtjes roepend te waken/zoeken of poes misschien onder een grote struik (zaklantaarn) wacht op leven van jullie, een open deur, kattenluik? andere tip (eerder antwoord) vraag bij alle huizen, PERSOONLIJK (#niet# met een flyer), of ze even willen opletten in de tuin en in de schuur/berging... (mijn eigen kat heeft bijna 2 dagen in een schuur gezeten voor ontdekking!). JIJ KENT JE POES HET BEST, laat andere mensen je graag helpen, maar BESLIS EN DOE DE DINGEN ZELF, hierdoor heb ik een andere kat van mij teruggevonden...! heel veel succes en sterkte !

Je kunt je poezebeestje ook aanmelden op www.mijndieriszoek.nl Het mooie van die site is dat mensen zich kunnen aanmelden voor als er in hun omgeving een dier vermist is, ze een mailtje krijgen over het vermiste dier, een soort van amberalert voor dieren eigenlijk. Dus wellicht dat er mensen in jou regio zich hebben aangemeld daarvoor en zien ze jou vermiste dier in de mail. Sterkte!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100