Hoe mijn hond leren omgaan met andere honden ?

Mijn hond (jack russel) blaft altijd als hij een andere hond tegen komt je hoort hem van 3 straten ver !! Ik schaam me er soms echt voor iedereen kijkt me aan !! Wat moet ik doen ?? Alvast heel erg bedankt !! Alle tips zijn welkom !!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat het beste werkt, is belonen van goed gedrag. als jack (je hond) begint met blaffen, maak je een geluid: sssssst, net als tegen kinderen, dat ze stil moeten zijn. eerst zal de hond je verbaast aankijken of zelfs negeren, een aandachts tikje met je voet (kijk hiervoor EERST een keer naar het programma van ceasar milan op nat. geo iedere avond 19.00uur en in het weekend 's middags) dus NIET dit doen VOORDAT je ceasar milan het hebt zien voordoen! ZEER BELANGRIJK ! als je het volhoudt om consequent te zijn, zal jack (je hond) dit leren of beter afleren. vanavond: 19.00uur op nat.geo. ceasar milan ! succes.

Ga met hem op een socialisatiecursus. Beloon hem elke keer voor goed gedrag en "straf" hem voor elke keer dat hij niet luistert. (Geef maar een flinke ruk aan de riem als hij niet luistert). Na verloop van tijd leert hij het verschil tussen straffen en belonen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100