Waarom is mijn hamster ineens zo suf?

Ik had vrijdag een hamster gekocht ik weet alleen niet of het een mannetje of een vrouwtje is :P maar iedere nacht was ie wel druk en rende hij/zij altijd wel in het radje.
maar nu slaapt en eet hij/zij alleen maar? en het is 2uur 's nachts... ik heb het voer nog niet ververst sinds de 1e dag dus dat staat er al 5 dagen misschien komt het daardoor. of is ie misschien ziek? of zwanger? hij/zij is zo slaperig.. misschien komt het omdat hij/zij regelmatig wakker word tijden zijn slaap. ik hoor hem/haar meestal als ik achter de computer zit in zijn/haar nest te krabben. maar ik blijf altijd tot diep in de nacht met licht aan achter me computer. en word 12 á 1uur wakker 's middags. en toen ik gisteren om 1uur wakker werd. toen zat ie gewoon te eten. en opeens vandaag alleen maar sliep ie ook buiten zijn/haar nest. hij/zij ging in het hoekje van z'n kooi slapen waar ik wc-papier had neergelegd.

Waarom is mijn hamster in 1 dag opeens zo veranderd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kan goed door dit warme weer komen! Voorzie de hamster van voldoende vers, fris drinken en leg eventueel een ingewikkeld diepvrieselement mee in de kooi.

ik heb al jarenlang hamsters. De ene keer zijn ze heel actief de andere keer een stuk minder. Ze hebben ook geen vaste tijdstippen om actief te spelen etc. grote kans dat die heel actief is terwijl jij slaapt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100