Hoe kan ik voor dit zwerfkatten zorgen of wat moet ik doen (in Turkije )

Dit poesje is erg vermagerd en ik geef hem water en brood hij/zij heeft de oogjes helemaal dicht zitten help wat moet ik doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ohhh wat sneu. En lief dat jij wilt helpen. Als je het arme beestje helpt zou ik wel goed je handen wassen na het aanraken etc omdat honden en katten in het buitenland (weet ik van griekenland en denk dat in Turkije niet heel anders zal zijn) niet altijd even gezond zijn. De oogjes kun je schoonmaken met afgekoeld gekookt water. Beetje lauwig. Met een watje of iets dergelijks steeds eventjes op het oog leggen zodat het iets weekt. Beginnen met deppen en niet met wrijven. Daarnaast kan het beestje kattenbrokjes oid hebben. Als je dat niet geeft kun je beetje vlees bijgeven en niet te veel in 1 keer omdat ze waarschijnlijk zal gaan schrokken waardoor ze in 1 keer te veel gat eten en er weer uitkotst. Misschien dat je hier iets aan hebt...? Succes!

brood daar heeft deze kat helemaal niets aan. koop allereerst echt kattenvoer, ook in turkeije is dit gewoon te koop in de supermarkt. verder zou ik op zoek gaan naar een opvang of dierenarts in de omgeving. in een opvang heb je goede kans dat dit diertje ingeslapen wordt, maar dat is beter dan met dichte oogjes langzaam creperen. je kan de oogjes regelmarig schoonmaken, maar daarnaast heeft de kat antibiotica en oogzalf nodig. succes!

Als je in Marmaris zit, kun je misschien te recht bij Marmaris Cat Shelter. Grote honden en katten opvang. Eigenaresse heet Jenny. Helaas heb ik geen telefoonnr van haar. Heel veeel succes met dit arme beestje.

zie hierboven al veel goede tips, ik ben zelf om deze reden (het willen zorgen voor zwerfdieren in het bl, wij hadden toen een zwerfhond gered die ergens heeeeel erg afgelegen onder een brug liep, zwaar vermagert onder de teken en echt een super schat van een beest!!) ook lid geworden van stichting wereld.asielen, je kan misschien contact met ze zoeke dat zij je kunnen vertellen waar/ bij wie je terecht an met dit beestje. super van je en heel veel succes:)!!!

Bronnen:
http://www.wereldasielen.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100