Ik heb 2 katten van een jaar huis tuin en keuken katten,kan daar een raskat als kitten bij? Of geeft dit problemen

Weet jij het antwoord?

/2500

dat zou in principe best kunnen, je katten zijn nog jong en speels. wel ben ik benieuwd wat voor ras je op het oog hebt? het karakter moet wel een beetje aansluiten, en het karakter van de diverse raskatten kan hemelsbreed verschillen. een brits korthaar zal geen problemen opleveren, maar bij een oosters ras weet ik het zo net nog niet, om maar een voorbeeld te geven. wat ook van belang is; gaan die twee van jou relaxed met elkaar om? als de verhouding ietwat gespannen is, of er zijn andere problemen, dan is een kitten, ras of htk, geen oplossing, integendeel.

je kan zelfs honden en katten aan elkaar laten wennen als je het goed doet, dus zeer zeker ook raskatten bij huis tuin en keuken katten. Ik had een paar katjes vroeger en 1 was een straatkat. Die had iets meer streken maar zo lief. Ook voor de andere kat, soms vechten... Maar dat hoort erbij. Opposites attract ;)

het gaat niet om het ras, maar om het karakter en de leeftijd als je bij twee katten van een jaar een kitten neemt, zal dat weinig problemen opleveren, de twee grote zijn nog jong genoeg om ook met het kitten te spelen en zelfs als het kitten eigenlijk erg/te jong uit het nest komt, zullen de groten hem/haar nog een beetje opvoeden. Toegevoegd na 3 minuten: ik heb ooit 2 katers, 1 htk en 1 pers, een nieuw broertje, balinees/htk, gegeven en dat ging perfect... de jongste is bijna 22 jaar geworden ! is dat positief of niet ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100