Hoe weer ik een kat?

In mijn woonkamer zit een buitendeur en het is me nu al een paar maal gebeurd dat een kat hier tegen sproeit en die gore lucht mijn hele woonkamer vult. Is niet fijn, krijg ik hoofdpijn van. Hoe houd ik hem nou echt weg daar? Heb al geprobeerd peper te strooien, spiritus te spuiten en schoonmaakazijn. Maar hij blijft terugkomen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je die deur niet gebruikt (al is het maar gedurende de wintermaanden), kun je er een stuk kippengaas neerleggen. Zorg dat het gaas een paar cm boven de grond zweeft. Met wat stenen of andere zware voorwerpen kun je het gaas prima op z'n plek houden. Dit is een zeer diervriendelijke methode om de kat daar weg te houden. In dat gaas kan die kat namelijk echt niet lopen, en dat heeft-ie dondersgoed door. Goede kans dat, na een ontwenningsperiode, die kat daar ook later niet zal terugkeren. Verder kun je voor sprays en dergelijke advies inwinnen bij een dierenwinkel (echt waar) of een tuincentrum.

ik weet dat koffiedik ook helpt. dit doen mensen in hun tuin verspreiden als katten in hun tuin plassen..

Een plantenspuit als hij bezig is, is heel effectief.

Spiritus en schoonmaakazijn vinden veel katten juist lekkere luchtjes. probeer eens een bloemmenspuit met water. De eigenaar hierop aanspreken, die is hier verantwoordelijk voor is kan ook. U hoeft geen last te hebben van andermans dier.

Beste oplossing om met de baas van die kat te praten, hij kan het oplossen door zijn kat binnen te laten.

Katten zijn van nature 8 uur per dag actief. Maar dan moeten ze wel wat te doen hebben. In deze cursus leert u hoe u uw kat op een leuke, respectvolle en vernieuwende manier kunt bezighouden. U leert katachtige speeltechnieken, maakt kennis met intelligentiespelletjes (kattenkunstjes leren!) en u leert hoe u uw huiskamertijger op een leuke manier kunt bezighouden met eten. Tot slot maakt u kennis met katse communicatietechnieken, zodat uw kat en u elkaar voortaan beter begrijpen.

Bronnen:
http://www.kattengedragcentrum.nl/60-Hoe-h...

Glassex werkt beter. Anders een bordje ophangen, verboden voor katten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100