Er is net een klein vogeltje bij ons tegen de muur aangevlogen en het lijkt of hij ze pootje heeft gebroken wat moet ik er mee doen?

Er is net een klein vogeltje bij ons tegen de muur aangevlogen en het lijkt of hij ze pootje heeft gebroken wat moet ik er mee doen?

Toegevoegd na 12 minuten:
Hij ligt nu al een hele tijd heel stil

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

doe hem in een dicht kartonnen doosje (met wat luchtgaatjes), zodat hij donker zit en tot rust kan komen. breng hem vervolgens naar de dichtstbijzijnde vogelopvang. heb je geen vervoer, bel dan de dierenambulance. wacht niet te lang, want de dierenambulances van de dierenbescherming rijden alleen op kantoortijden.

dierenarts?

De dierenambulance bellen. 0900 - 0245

heef hem wat te drinken (als hij wil), steek hem in een kartonnen doosje met iets zachts in (handdoekje ofzo). vergeet er geen luchtgaatjes in te doen! ga zo snel mogelijk naar de dierenarts. probeer heel rustig te doen met het vogeltje als je denkt dat zijn poot gebroken is. kom er in ieder geval niet aan!

Bij ons was dat laatst ook al zo, bleek dat hij toch niet zijn pootje had gebroken, hij vloog na een tijdje weer weg, maar omdat het zolang duurt kan je beter de dierenambulance bellen. Veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100