Wat te doen met deze kittens? Zie omschrijving

Wij hebben vandaag 2 kittens gevonden (ong. 3/4 weken oud) op de boerderij van een wat wildere 'moederpoes'. Ook hebben wij 2 nestjes kittens in huis (2 x 4). Het ene nestje is 2 weken oud en het andere nestje is 4,5 week oud. We wilden de kittens brengen op een plek waar moeder wél bij kan, maar waar moeder ze er niet uit kan tillen (grote ruimte). Helaas krijgen we moeder niet mee naar deze ruimte en dit willen we wél, aangezien moeder ze anders ergens anders brengt waar we ze niet meer kunnen vinden/te pakken krijgen en waardoor we uiteindelijk heel veel wilde katten hebben rondlopen die we nooit gevangen krijgen.

Nu hebben we de kittens bij beide nestjes gelegd, maar ze willen niet met de rest mee drinken. In principe vindt de moeder het wel goed, alleen doen de kittens net alsof ze niet weten waar/hoe ze moeten drinken.

Nu mijn vraag: Wat moet ik nu doen? De kittens koeienmelk geven (vers)? Of bij deze 2 nestjes houden en afwachten? Terug naar de moeder op de oude plek is geen optie (zie een aantal regels terug). De kittens zijn waarschijnlijk rond de 3/4 weken oud.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100