Hoe kan ik er voor zorgen dat als ik de deur open heb met mooi weer, mijn kat wel naar binnen kan, en de kat van de buren niet?

ik heb heel erg last dat de kat van de buren steeds binnen komt, dit is mijn huis en het huis van mijn kat, dus wil geen andere kat binnen.

hoe kan ik er voorzorgen dat hij niet meer durft binnen te komen, zonder dat ik hem moet pijn doen.

iemand?
ik vind het echt heel vervelend

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is niet echt kat vriendelijk, maar ik zou heel goed opletten en als de kat van buren binnen probeert te komen, deze met de plantenspuit besproeien. Dan is het duidelijk dat de kat van de buren niet welkom is bij jullie, helaas kost het even inspanning, en hopelijk geeft het resultaat, ik zou dit ook in overleg met je buren afspreken. succes. Toegevoegd na 8 minuten: Het is idd het proberen waard en hoop dus dat het werkt, succes met proberen.

altijd een super soaker bij de deur leggen, als de andere kat naar binnen probeert te komen, mikken en vuur! Maar probeer de kat niet vol te raken, het laten schikken is genoeg. Fijne jacht!

Plantenspuit, of rammelen met een blikje met kiezels als je hem ziet aankomen.

Een elektronisch kattenluik aanschaffen waardoor alleen jouw kat binnen wordt gelaten.

In dierenwinkels kan je een elektrisch kattenluik kopen. Dan zit er bijvoorbeeld een magnetische sleutel bij die je aan de halsband van de kat kan bevestigen. Daardoor kan alleen uw kat naar binnen en buiten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100