welke tong is schoner die van de kat of van de hond?

Weet jij het antwoord?

/2500

van de kat ! dat was gister op animal planet.bij een kat zaten er ong 10 soorten bacterien en bij een hond meer dan 50 !

een kat heb 16 bacteriën in de bek en tong en een hond heb 58 bacteriën in de bek en tong dus ja dan is en kat toch schoner en het was laatst op animal planet in een progamma te zien het ging tussen de hond & kat zo werden er meer dingen vergeleken tussen de hond en kat Toegevoegd na 1 minuut: en is ook wel logchies want een hond een bijvoorbeeld ze eigen poep en een kat zie ik dat niet doen

De tong heeft verschillende functies en dient niet alleen voor het proeven en opnemen van voedsel, maar ook voor het schoonmaken en desinfecteren van de huid en de vacht. Het midden van de tong is bezaaid met draadvormige haakjes, die voor de ruwte zorgen. Op de punt, de zijkanten en de wortel van de tong bevinden zich de smaakpapillen. De smaakcellen zitten in groepjes, als partjes van een sinaasappel, rondom een kleine opening. Kattentongen dienen als rasp, die zelfs een bot kunnen afraspen.

Bronnen:
http://www.weetjesoverkatten.nl/neus.htm

De tong van een kat is schoner, een hond heeft 51 bacterien en een kat 31. Dat heb ik op animalplanet gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100