Waar kan ik een plaatje vinden als achtergrond voor mijn aquarium? (zie beschrijving)

voor achter mijn aquarium wil ik een tropisch plaatje, ik heb gezocht op Google. maar op het plaatje moeten niet al vissen staan. want ik wil alleen me eigen vissen zien met een mooie, groenige, blauwe achtergrond. niet al te veel felle kleuren maar een beetje mag wel.

PS. ik neem guppy's, maar die mogen er geen last van hebben!

Toegevoegd na 11 minuten:
iets als dit: http://www.all-freeware.com/images/full/63570-simaquarium_freetank___tank5_desktop_screen_savers.jpeg , maar dan meer een echte foto!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb ook een tijdje gezogt en raad is....................... ik heb iets gevonden! als het niet zo aanstaat ( dat kan altijd he?) moet je op google afbeeldingen gaan en tip dit in: achtergrond aquarium. veel geluk!

Probeer eens aquarium wallpapers in google. Hier heb je er vast eentje. http://www.wallpapers.com/windows/Wallpapers/Water-Scenes

De betere dieren winkels verkopen dit. Ranzijn en Intratuin hier in Alkmaar, verkopen het namelijk wel. Dus ik raad je een grote tuincentrum aan (mits ze een dieren afdeling hebben ;)

Inderdaad in de dierenspeciaal zaken zijn ze ook wel te krijgen of gewoon een aquariumzaak, eventueel via internet. Een goede zit in Enschede, even googlen

Bronnen:
http://www.aquariaveldhuis.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100