Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

van de scheepskat äble seaman simon"is een model gemaakt , kan iemand mij vertellen waar in nederland zo'n model te koop is?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.1K
Amadea
12 jaar geleden
Dat krijg ik niet gevonden, maar wel dat de correcte naam "Able Seacat Simon" luidt. Dat helpt anderen wellicht om het model te traceren!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Uiteindelijk is het toch gelukt 'm te vinden. Scheepskat Simon wordt verkocht in nautische winkels met geschenken. Zie http://flyer-gifts.nl/webshop/index.php/scheepskat-simon-zwart-wit.html. Via het adressysteem kan je opzoeken waar het dichtst bij jou in de buurt een verkooppunt is: http://flyer-gifts.nl/webshop/index.php/waar-te-koop/

En hier kan je 'm online bestellen: http://www.sailolinshop.nl/showfull.html?http&&&www.sailolinshop.nl/shopscript/zeilshop/commerce.cgi?product_id=4692%7CGeschenken20-40%7C29.95%7CSCHEEPSKAT+-+Simon+-+niet+van+echt+te+onderscheiden+!!+-+afmeting+ca.+30x23x9cm%7C~lt~IMG+SRC+=+~qq~%%URLofImages%%/FR4692.jpg~qq~+align+=+~qq~left~qq~+border=0~gt~%7C0&template=oneProduct.inc (hopelijk werkt de link, hij is wel erg lang..., 't is bij http://www.sailolinshop.nl, zoeken op Simon bij Geschenken).
(Lees meer...)
Plaatje bij antwoord
Amadea
12 jaar geleden
Amadea
12 jaar geleden
Die had ik ook gezien. Maar dat is in Engeland, terwijl de vraag is waar je 'm in Nederland kunt kopen!
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
echt een goed antwoord waar ik wat mee kan! bedankt

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding