Mag een hond (puppy) in de dierenwinkel komen?

Ik wil dalijk onze pup meenemen naar de dierenwinkel, zodat we haar een gepast tuigje en riempje kunnen geven. Mag de pup de winkel in? Zo ja, mag zij dan ook tuigjes passen zo ver als mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, een hond is welkom in een dierenwinkel, net als een kind mee mag naar de kinderboerderij bijv :) Als je hem aan de lijn houdt is er geen bezwaar te verzinnen. Toegevoegd na 39 seconden: Ik heb mijn hond ook als pup meegenomen , ook om tuigjes te passen. Toegevoegd na 20 uur: "of net als je een kind meeneemt naar een speelgoedwinkel

ja als ze haar prikken al heeft gehad , anders kan ze ziek worden.

Toen wij onze pup net hadden hebben we haar ook meegenomen naar de dierenwinkel voor het passen van tuigjes en riempjes. Ik heb eerlijk gezegd nog niet gehoord dat iemand met een hondje de toegang tot een dierenwinkel is geweigerd. Het is juist heel handig om je pup mee te nemen, zo kunnen ze je ook adviseren met bepaalde aankopen. Heel veel plezier met je jongste gezinslid!

Hallo, Een pup mag zeker de winkel in! natuurlijk wel aan de lijn of even vasthouden, want anders kunnen ze uit bakken voedsel halen (wij hebben van die pakken met allerlei lekkers erin, dus daarbij moeten we even de hond wat strakker houden) passen mag uiteraard ook, wat ik je wel kan aanraden is om het dan zelf even om te doen, en niet de vrouw uit de dierenwinkel (sommige honden vinden dat te eng, maar dat geldt niet voor elke pup) elke hond mag de dierenwinkel in. ook pups. veel succes met uitzoeken!

ik neem mijn hond bijna altijd mee als ik naar de dierenwinkel toe ga, zij krijgt daar ook altijd een koekje (bij aankoop natuurlijk) volgensmij koop je ook sneller iets van hondenbrokken of speeltjes als je hond zelf mee is, de winkels hebben er naar mijn idee dus zelfs profijt van.

Bij ons mag het niet ivm met de andere dieren die verkocht worden. Dus het mag niet bij alle dierenwinkels, bij veel wel hoor. Gewoon ff vragen:) Of kijken of er een sticker op de deur zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100