Een honden pension in zweden, weet iemand iets?

wij gaan deze kerst naar familie in Zweden maar ons neefje is allergisch voor hond, ik wil mijn hond niet in nederland achterlaten.
ik zoek dus een hotel of pension waar ik hem overdag en in de nacht kan laten maar eventueel ook in de middag een bezoekje brengen of kan dat laatste altijd?
ik zoek een pension in omgeving lerum.

als iemand mij zou kunnen helpen zou ik dat zeer op prijs stellen

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.crea-diem.net/ Misschien iets voor je? Niet te ver weg van Lerum. Let wel, misschien zijn ze dicht met de kerst, dat nemen ze hier namelijk erg serieus, feestdagen ;). Verder, toen ik mijn hond mee naar zweden nam, moest ik haar volledig ingeent hebben, nu weet ik dat die regel gaat verdwijnen, weet alleen niet precies vanaf welke datum.

Persoonlijk zou ik de hond gewoon in Nederland laten. Iedere keer als je daar weg gaat is de hond gestrest, dit heeft hij nu maar 1x. Na enkele dagen is hij dit kwijt en wordt het voor hem ook vakantie. Als je hem nu breng en dit is de eerste keer, zal hij het de volgende keer herkennen en nog blij zijn ook, vaak vinden ze het fijn tussen andere honden. Ga van tevoren wel even het hondenpension bekijken, zodat je weet dat het schoon is. Toegevoegd na 2 minuten: Ook bij alle katten/honden pensions in Nederland geldt: Alle inentingen moet hij gehad hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100