Hoe komt mijn kat en mijn huis van de vlooien af?

Ik heb net 3 maanden een huurhuis betrokken waarin vanaf het begin al vlooien waren. Ik heb die wel bestreden met spuibussen en mijn kat heeft een vlooienbad en druppels gehad en krijgt ze nog regelmatig. Toch is mijn kat niet vlooivrij want haar huid blijft trekken en ze blijft ook veel meer jeuken krabben dan ze hiervoor heeft gedaan(ik heb haar inmiddels bijna 12jaar dus ik ken haar en hoe en wat ze doet best wel goed!).
Het huis is inmiddels ook ingericht dus ik weet niet hoe ik dit probleem aan moet pakken. HELP!

Toegevoegd na 5 minuten:
de vlooienband en de druppels zijn van beaphar, dat was het enige in de winkel wat ze hadden en ze zeiden dat dit eigenlijk even goed is.

Weet jij het antwoord?

/2500

biergist tabletten, knoflook poeder en de geur van eucalyptus verdrijven vlooien wel maar het maakt ze niet dood, het zorgt alleen voor een onprettige leefomgeving zeg maar. het enige wat je kan doen is je huis en met name de slaapkamer goed behandelen tegen vlooien. dekens, kussen etc goed wassen (net als bij luizen) veel stofzuigen van kleden en vloerbedekking en deze zak dan direct afvoeren naar buiten. en middelen gebruiken tegen de dieren, hygiene is erg belangrijk tegen vlooien om het ze moeilijk te maken en daarnaast gaan de larve van vlooien op kleine plekker zitten zoals scheurtjes in muren maar ook achter plinten. denk bijvoorbeeld aan laminaat plintjes etc. hier onder een link naar een stuk over vlooien en welke middelen goed toepasbaar zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100