is onze hamster zwanger?

eerst zat ze met een mannetjes hamster in een hok maar ze was eerst 31 gr. en nu 41, is ze dan zwanger of niet

Toegevoegd na 14 minuten:
ze is laatst wel gevallen vanaf een bureau en lag toen half dood op zn rug

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

grote kans van wel echter wil ik benadrukken dat je bij hamsters ALTIJD bedacht moet zijn op het feit dat ze ergens vanaf springen. hamsters zien niet of ze van 3 cm hoogte afdalen of van 3 meter (om maar een afmetingen te noemen) het zijn compacte diertjes met korte pootjes die de val niet goed opvangen, dus de kans op inwendig letsel is heel erg groot bij een val. goed opletten dus, want dit is heel makkelijk te voorkomen als je niets aan het toeval overlaat en zicht houdt op je hamster. op het buikje van de hamster kan je misschien zien dat de huid rond de tepels wat rozer en minder behaard is, en d tepeltjes wat duidelijker gevormd zijn. dit zijn ook kenmerk van dracht. lees jezelf in voor alle zekerheid, want hamster vreten hun jongen vaak op. er zijn hele duidelijke do's and dont's bij een nestje hamsters. succes. laat je weten als er een reden is voor beschuit met muisjes? ;)

als ze samen met een mannetje heeft gezeten heb je goede kans dat ze zwanger is, zeker als je kijkt naar de gewichtstoename.

Onmogelijk om rond dit tijdstip van het jaar daar een goed antwoord op te geven. Het is mogelijk maar het kan ook zijn dat het diertje wat extra eet omdat de winter voor de deur staat. Een dierenarts kan uitsluitsel geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100