Onze hond is aan de diaree, nu heeft hij onze nieuwe vloerbedekking ondergepoept, hoe kan ik dit het beste reinigen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nadat u de hondenpoep heeft weggehaald kunt u de vlek het beste onderhanden nemen met shampoo speciaal voor honden. Deze hondenshampoo kunt u kopen in de dierenspeciaalzaak of bij een grote doe-het-zelf keten. Dit zal de vlek en de geur doen verdwijnen. Niet teveel shampoo gebruiken hoor! De vlek deppen en niet boenen anders beschadigt u de vloerbedekking en maakt u de vlek vaak alleen maar groter. Na de behandeling goed drogen en dat is het.

Bronnen:
http://www.marjaweetraad.nl/post/120360348...

Zo snel mogelijk de overtollige poep weg scheppen en dan met warm water op een spons of natte doek het restant er uit drukken, en wel zo snel mogelijk. Daarna een droge doek over de natte plek heen en er op stampen zodat het vocht in de doek trekt en uit het tapijt. Als het wol is; absoluut geen zeep gebruiken, want dan gaat het vervilten of het moet behandeld zijn daartegen (maar dat risico zou ik niet nemen).

Ik zou het proberen met een koud sopje van Biotex oid : dat helpt goed tegen eiwitvlekken. Het beste met je zieke hond : wat zal hij zich ongelukkig voelen.... Ik heb het ook een keer gehad met mijn (toen...) halfjaar-oude hond : in haar slaap had ze zichzelf, haar bed, en de omgeving rondom 'volgespetterd'.....ik zal dat doodongelukkige hondenkoppie nooit vergeten....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100