Mijn katten accepteerde de kitten gelijk? Zie uitleg

Sinds een maand hebben we een maine coon kitten erbij vanaf de eerste dag spelen onze andere katten (lapjespoes en maine coon kater) al met hem.
Geen gegrom geen geblaas en zelfs vanaf dag 1 likten ze hem schoon.
Ik hoor vaak dat katten meestal moeite hebben even blazen en grommen naar elkaar een paar dagen zoals tussen de eerste poes en kater ook was. Is het dan apart dat ze dit niet hebben bij deze kitten? Of zou het toch vaker voorkomen bij andere mensen?
Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wat heerlijk dat het meteen al zo goed gaat! door de bank genomen zijn katten liefhebbers van een vaste routine, en worden nieuwkomers argwanend bekeken. een kitten, die nog niet geslachtrijp is, wordt vaak wel snel geaccepteerd. ik vermoed dat je zelfverzekerde katten hebt, die goed in hun vel zitten. dan zie je wel vaker dat alles soepel verloopt. veel plezier nog met je trio! :)

Dit is volkomen normaal, onze katten deden dit ook bij onze nieuwe kitten (inmiddels 2 mnd in huis) nu gaan ze hem zelfs "opvoeden"hihi erg leuk om te zien. Dus geniet er maar van. Ik denk dat je er nooit over hoort omdat mensen eerder vragen over problemen met de kat neer zetten, op het net, dan vragen over positieve zaken…

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100