Onze pup van 7 weken heeft diarree met 1 druppeltje bloed en braakt eerst haar eten en nu water/slijm, wat kan dit zijn?

Toegevoegd na 3 minuten:
Ze is vorige week ingeënt, en ze moet volgende week haar laatste ontwormkuur

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat dit kan zijn is niet aan mensen op GV om te beoordelen helaas! Wat ik je aanraad is telefonisch contact op te nemen met je dierenarts. Hij/zij heeft je hond vorige week nog gezien, en kan dus misschien al via de telefoon meer aan je vertellen of je adviseren even langs te komen met je hond. Succes!

Klinkt als een heftige worminvasie. Over het bloed in de ontlasting hoeft u zich waarschijnlijk geen zorgen te maken. Dit komt uit een geknapt bloedvaatje in de dikke darm of endeldarm en wordt waarschijnlijk veroorzaakt door het gerommel met de ontlasting. Het beste kunt u de dierenarts bellen en misschien een afspraak maken. Vooral omdat de pup ook braakt is het belangrijk om zekerheid te hebben aangaande de diagnose. Zorg in tussentijd dat de pup voldoende eten en drinken tot haar beschikking heeft.

het zou een entreactie kunnen zijn, als je pup pas is gevaccineerd tegen parvo. evenzogoed vind ik braken, diarree en niet willen eten voldoende reden de dierenarts te bellen en advies te vragen. de goede man zit er voor, het is zijn baan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100