Ik heb 2 goudvissen in een bak van 35x23x23 met steentjes op de grond en een waterplantje hoevaak moet ik die bak per week verschonen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wanneer je een keer per twee weken ruim de helft van het water ververst zullen je goudvissen het goed doen. Veel plezier ermee.

Ik deed dat elke week en mijn goudvis heeft iets van 5 jaar geleefd. Hij ging dood door een nieuw gekocht ziek plantje uit de dierenwinkel.

Ik heb ook vissen. In het begin deed ik het om de twee weken water verversen. Niet al het water eruit, want er zitten bacteriën erin doe juist goed zijn voor je vissen. Inmiddels verschoon ik het een keer per maand, gaat prima. Ze zwemmen als een vis in het water. Wat je ook kan doen is een pompje erin. Voor zo'n 25 euro te koop in een dierenzaak/ vissenzaak. Dan is twee keer per jaar voldoende.

ligt er aan hoe vuil de kom is

ik heb ook goudvisjes in 1 bokaal met steentjes en 1 zuurstofsteen en ik ververst het water om de 2 weken.

Als je een filter koopt hoef je maar 1 keer in de maand de kom te verschonen. Je moet de kom ook niet TE vaak verschonen, anders wordt het water te hard en dan sterven ze. Ik zou ze 1 keer in de 2 weken verschonen en dan iedere week 1/3 water uit de kom halen en bij vullen!! Dit werkt prima.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100