Wat nog meer te doen tegen vlooien?

Katten behandeld,huis behandeld met 4 sprays en herhaald. Iedere dag kammen met borsteltje voor vlooien.
Deze week naar dierenarts voor een ander middel ervoor.
Ik heb het idee dat het niet minder word.
Ben nu al 3 weken bezig.
Zelfs kleding gooi ik gelijk in wasmachine bankstellen alles behandeld en extra wassen heel de week, plus me stofzuiger ingespoten binnenkant die ik vervolgens in de schuur zet.
Iemand nog ideeen ik wil er snel vanaf.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.omaweetraad.com/tipview.php?rubriek...Vlooien daar staan goede tips

Ik gebruikte vlooien anticonceptie, bij de dierenwinkel verkrijgbaar. Het helpt je niet om ze dood te maken, maar doordat ze geen babies meer kunnen maken sterven ze uit. Was volgens mij van beaphar. Wat een rotbeesten hè, die vlooien! Succes!

Haal Stronghold pipetten voor de katten, dat spul doodt eitjes, larven en volwassen vlooien op de kat. Mag elke twee weken herhaald worden (standaard is het 1 keer per maand maar in dit geval is eens per 2 weken beter). Spray een paar dagen nadat je de katten behandeld hebt je huis opnieuw, kijk op de verpakking van de spray of je daarna juist wel of niet moet stofzuigen (vaak wel, maar soms mag het pas later). Hoe dan ook: na het stofzuigen de stofzuigerzak vervangen en in een dichte plastic zak weggooien in een vuilniszak of kliko. Ik heb zelf in zo'n geval Beaphar tapijtspray gebruikt (te koop bij dierenwinkels). Zodra de plaag onder controle is, kun je wat de pipetten betreft terug naar eens per maand en zou het goed moeten gaan. Succes, het is een ellende als je dit soort ongewenste gasten hebt :/

Haal teatree oil bij de gezondheidswinkel (of drogist) en druppel 2 druppels in de nek van je huisdier, kost bijna niets, werkt 100% ook goed tegen teken, die beestjes houden niet van die lucht.

Hoe heet was je? Want wil je eitjes e.d. dood hebben, moet je minimaal op 60 graden wassen! En de popstadia van de vlo is niet te behandelen, door die cocon komt geen enkel middel. De pop kan helaas wel een half jaar liggen voordat deze uitkomt. Dus de katten gewoon goed behandelen, de omgeving behandelen en goed bijhouden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100