Wat vinden konijnen super lekker zodat als je het in je hand hebt echt je hand gaan volgen ? wat gezond is en veel mag eten.

ik wil hem trainen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een wortel

Witloof, sla, wortel, het loof van een paardenbloem.

dat zul je even uit moeten proberen, het een konijn is het andere niet. Ik heb katten (gehad ook) de ene kan je overal blij mee mee maken, die lust alles behalve droogvoer dat lust hij maar van 1 merk). De ander hoefde je zelfs geen verse vis te geven, die wilde alleen blikvoer. Zo zal het met konijnen ook wel zijn.

Ons konijn is gek op duizendblad, bramenblaadjes, wilgenblad en wilgentakken, paardenbloemen (de bloemen nog meer dan de blaadjes), allerlei groente, maar niet zo op fruit. Wortel lust ze ook wel graag, maar is niet favoriet. Basilicum is ze ook erg gek op. Het zal wel per konijn verschillen.

Omdat het konijn in de natuur ook veel verschillende plantaardige producten eet, kun je jouw konijn ook een divers scala aan groenten voorschotelen. Een aantal voorbeelden van geschikte groenten voor konijnen zijn: wortelen andijvie witlof broccoli Ook zou je het konijn kruiden en planten uit de natuur kunnen voeren die je zelf kunt verzamelen zoals: grassen paardebloembladeren weegbree Het is wel belangrijk om het konijn altijd langzaam te laten wennen aan nieuw voer, anders kan hij diarree krijgen. Geef het konijn iedere dag een beetje meer en houd daarbij goed de keutels in de gaten. Voor alle groenten, kruiden en planten geldt wel dat het gewassen moet worden. Ook fruit is een lekkernij voor je konijn. Denk dan bijvoorbeeld aan een stukje appel, peer of banaan. Hiervoor geldt ook weer dat het konijn eraan moet wennen. Af en toe een klein stukje oud hard brood is ook iets waar het konijn van smult.

Bronnen:
http://www.knaag.nl/component/content/arti...

Hier een link naar dingen die je konijn mag hebben. http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/79032-wat-mogen-konijnen-eten-en-wat-niet.html Wortel mag bijvoorbeeld maar niet te veel omdat er veel suikers in zitten en dat je konijn dit maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100