Hoelang leeft een hamster gemiddeld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er erg aan wat voor een soort je hebt en hoe goed je er voor zorgt. Een Russische dwerghamster bijvoorbeeld, wordt gemiddeld tussen de 2-3 jaar. Maar een goudhamster kan wel een jaartje of 2 ouder worden. Alhoewel dat niet altijd hoeft, mijn moeder had vroeger een hamtster die 7 is geworden. Dus het ligt er maar net aan hoe gezond zo'n beestje is. Groeten, lizard

Gemiddeld (uit ervaring ) leven ze tussen de 3 a 4 jaar en heel soms 5. Wij zij nu met nummer 4 en 5 bezig en het blijft leuk. Suc6 verder.

Ik had vroeger een dwerghamster en die leeft 2 tot 3 jaar

De gemiddelde leeftijd is 2-3 jaar. Ze kunnen max. 7 jaar oud worden. De ervaring is dat de bonte (tweekleurige) hamster vaak de 2 jaar niet haalt. De Chinese hamsters worden meestal het oudst.

Bronnen:
http://www.dierenkliniekstrijthagen.nl/kna...

Mijn hamster werd 3jaar en mijn andere 2 ze worden gemiddeld tot 2-jaar maar kunnen max 7 jaar worden Hoe oud worden ze? Hamsters leven helaas niet lang. De gemiddelde leeftijd is 2-3 jaar. Ze kunnen maximaal 7 jaar oud worden. De ervaring is dat de bonte (tweekleurig) hamster vaak de 2 jaar niet haalt. De Chinese hamster worden meestal het oudst. Toegevoegd na 30 seconden: 2- moet 2-3 worden

Bronnen:
http://www.huisdiereninfo.nl/hamsters

Een syrische hamster (goudhamster) word gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar. Een russische dwerghamster en een campbelli word gemiddeld tussen de 2 en 3 jaar (alhoewel er gevallen van rusjes bestaan die 6 jaar zijn geworden). En ook de roborovski dwerghamster kan tussen de 2 en 3 jaar worden. De chinese dwerghamster word ongeveer 4 jaar.

Bronnen:
http://www.gratisadviseurs.nl/question.php...

Tussen de 2-3 jaar!

tussen 2-3 jaar het komt zelden voor dat een hamster ouder word.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100