waar kan je je dier als donor registreren in belgie ?

ik zou graag mijn kat als donor registreren maar ik weet echt niet waar ik dat kan laten doen .

Weet jij het antwoord?

/2500

hoewel ik het erg mooi vind om te horen dat mensen zoveel van katten houden dat ze ook een andere kat een langer leven gunnen, heb ik nog nooit gehoord van donoren van dieren organen. Doneren en implanteren van organen is namelijk ontzettend duur, dus ik twijfel of het bestaat voor dieren. Toegevoegd na 6 minuten: kijk ook eens bij de hieraan verwante vraag: Is het mogelijk dieren een orgaan-donor te geven? (zie bron)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/mogelijk-di...

Orgaandonatie voor dieren bestaat in nederland (nog) niet. Je kunt je huisdier wel als bloeddonor opgeven. Dieren hebben namelijk hele andere bloedgroepen als mensen, terwijl ze ook bloed nodig kunnen hebben bij een operatie of na een ongeluk. Bel even naar je dierenarts, ik weet zeker dat die je wel kan vertellen hoe het verder werkt. In onderstaande links nog wat meer info: http://www.vvd-dierenkliniek.be/varia/info.bloeddonor.asp https://sites.google.com/site/amyradogs/tips/bloeddonor Toegevoegd na 1 minuut: als = dan ;)

Je kan je huisdier als (bloed) donor laten registreren in een dierenkliniek in Merelbeke. Hierbij alle informatie: http://www.khd.ugent.be/afbeeldingen/Uw_die_%20kan_anderen_redden.gif

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100