is een chihuahua een geschikte hond om rally-O mee te doen?

het is wel een hond dat graag wat leert dus is hij daar geschikt voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt elke hond trucjes leren maar ik denk dat zo'n hondje een beetje te klein is

Ik denk dat een Chihuahua daar een beetje fragiel voor is. Persoonlijk zou ik kiezen voor een robuustere hond om dit soort oefeningen mee te doen.

Gelukkig iemand die inziet dat een Chihuahua niet altijd gedragen hoeft te worden, maar ook geschikt is voor training en opvoeding en.....leuk hondenspel. Natuurlijk kan die dat. Als je wordt toegelaten op de cursus, draai dan mee. Ook als je niveau wat lager is, is het de moeite waard zowel voor jou als voor je hond. De band wordt hechter en je hond blijft HOND.

ja hoor, er is geen reden om te denken dat het niet kan. het is net zoveel hond als zijn grotere soortgenoten, en denk zelf dat het voor de hond veel leuker is dan in fluffie jasjes en met een bling bling bandje te fungeren als mode accessoire.

Ja! Natuurlijk! Chi's zijn pittige werkhondjes! En geen modehondjes zoals veel mensen denken. Ik vind chi's zelf énorm leuke hondjes, héél pittig ;-) Élke hond kan meedoen aan Rally-O, gewoon lekker naar je hondenschool gaan en genieten van je chi ;-) In de bron is een leuk filmpje voor je!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=OQ07exxKgsY

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100