wat kan je zelf maken als eten voor een kraai??

ik heb een kraai die ik moet verzorgen, ik geef hem nu afentoe een wormpje en wit brood met melk doorelkaar geprakt. maar ik wil ook iets anders te eten geven maar wat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt hem ook fruit en vis geven.

eieren 9het zijn normaal nogal eierdieven dacht ik. Dus die zal hij ook wel lusten

hallo, wij hebben een jonge kraai gehad, wij haalde in een dierenspeciaalzaak waar ook hengelsportartikelen verkochten meelwormen, hij was er gek op, en heel goed voor ze. maar oppassen als die wat ouder is. de onze vonden we bij ons thuis, hij was uit een nest gevallen, maar toen die ouder werd en achter ons buiten aan hupte, is er een van de oudere gekomen en heeft hem doodgepikt omdat bij navraag bleek dat hij in z,n territorium verdedigd, en de jongen daaruit moeten verdwijnen. dus als je een hoop geschret en geschreeuw hoort als de jouwe buiten is, dan is het mis, en snel binnenhalen.

Ik heb laatst een kraai gezien die een naaktslak op pikte van de grond. Dus een naaktslak!! En je hebt geluk want die zijn er nu volop.

zeker geen witbrood en melk geven. een kraai eten geven is heel simpel; geef hem geweekte kattenbrokjes, en hij krijgt alles binnen wat hij nodig heeft. dit geldt voor zowel jonge als volwassen kraaien. Toegevoegd na 2 minuten: trouwens, als je er zo weinig van weet, kan je hem beter naar een vogelopvang brengen. ook om het gevaar van tam maken te voorkomen. heel leuk, een tamme kraai of kauw, maar niet in het voordeel van de vogel.

ik geef hun ook geweekte kattenbrokjes , ik heb een jonge verwaarloosde kraai in mijn tuin ik zie hem ervan opknappen je kan ook een kuipje kattennatvoer geven dat vinden ze ook heerlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100