Onze hond likt aan zijn poot! Hij is niet gewond op zijn poot! Weet iemand wat dit betekend?

Het is best wel irritant! :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Grappig, hier ook het probleem. Het kan een teken van stress of verveling zijn. Ga beide mogelijkheden na. Het kan ook een irritatie zijn. Bij mijn hond vraag ik me af of hij is te vuil water heeft gezwommen bijvoorbeeld. Als het blijft, zou je een keer naar de dierenarts kunnen gaan. Bij ons is het vanzelf weer overgegaan. Ondertussen zou je wat meer afleiding kunnen geven, ander / meer kluifmateriaal, en eventuele stressfactoren verminderen als dat mogelijk is.

Misschien vind hij hem gewoon vies.

Waarschijnlijk heeft hij hem gewoon verstuikt. Check voor de zekerheid zijn voetkussentjes. Mijn hond die likt ook de hele dag aan zijn poot als hij hem verstuikt heeft, dat is binnen 2 dagen over. Daarna zou ik misschien even naar de dierenarts gaan.

vlooien of irritatie van iets.

Zo gauw een hond ergens last van heeft gaat hij over tot het likken van het lichaamsdeel,als het aanblijft even een bezoekje aan de dierenarts.

Dan verveeld hij zich... Honden gaan meestal aan hun poten. Likken als ze zich vervelen mijn hond doet dat ook XD Wat voor hond heb je..???

Het is bij mijn hond op dit moment ook het geval. Toen ik gisteren ging kijken zag ik, tot mijn stomme verbazing dat hij rechtsachter een nagel mist. Dat zou het dus ook kunnen zijn. Je hebt gelijk dat je zegt dat het irritant kan zijn.

Jack mijn hondje doet dat ook, maar die is zijn tandjes aan het wisselen, koud ook op zijn poot, gisteren deed hij dat ook en vond een losse kies in zijn bekkie Toegevoegd na 24 seconden: Sorry kauwt

Mijn hond (herder/dog) wil altijd zijn knuffeldier hebben om bij stress in een soort lichte trance te sabbelen. Daarvan komt hij tot rust. Kan hij zijn knuffel niet vinden dan wil hij wel eens op zijn poot sabbelen. Maar.. natte haartjes kunnen gaan jeuken en vervolgens kan hij nóg meer gaan bijten. En dan is het een heel ander verhaal. Advies: geef je hond eens een zacht knuffeldiertje. Wie weet ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100