mijn kat eet plastic wat nu?

Mijn kat eet plastic denk aan lege boterhammenzakken , takjes verpakkingen ect wat is hier tegen te doen? Al het plastic verbergen is geen optie.

Toegevoegd na 39 seconden:
Takjes = tasjes

Toegevoegd na 24 minuten:
En hij maakt deuren open, haalt mappen uit de kast om er plastic uit te halen en eet het werkelijk op

Weet jij het antwoord?

/2500

eet die het echt of lik die er aan ...mijn kat likte er alleen aan ander zou ik toch de zakjes opbergen of verstoppen (onder de fruitschaal of zo ) of vast klemmen met een wasknijper aan de kast deur of zo ik denk niet dat de kat echt moeite voor de zakjes zal doen ...verzin iets een kast een la een gleuf ...wees creatief xD

al het plastic verbergen is de enige optie. je zal je kat tegen zichzelf moeten beschermen. dit gedrag valt onder 'pica', het eten van oneetbare zaken. over de oorzaken van dit gedrag wordt nog druk gespeculeerd. krijgt je kat volwaardig en goed voer? kan het zijn dat hij zich de tandjes verveelt? dat zijn aandachtspunten, voor de rest is het toch opletten geblazen, en niets laten slingeren.

Mijn hond at een half jaar gelden nog sokken! Maar hij heeft het op de een of andere manier wel afgeleerd..misschien sambal op het plastic smeren en je kat laten likken?misschien schrikt die daar wel heel erg van? Anders weet ik het echt niet! Succes.

Misschien is het een optie om het plastic meteen weg te gooien als je het gebruikt hebt. Dus meteen uit huis met dat spul! Het is ook een optie om naar de dierenarts te gaan die weet misschien ook wel raad.

Bronnen:
mijn brein...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100