Een eend voor thuis??

Ik zou graag een eend als huisdier willen, waar kan ik die halen?

Neem deze vraag alstublieft serieus!

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens op markplaats. Daar worden ze wel aangeboden. Een eend als huisdier is trouwens erg leuk. Mijn vriendin had er een en dat was een echte waakeend. Het was net een hond.

hoi bij de plaatselijke kinderboerderij hebben ze altijd nog we een koppeltje over. of marktplaats. wij hebben bergeenden en is heel goed te doen, zijn heel erg tam. veel plezier.

Eén: een eend poept ontzettend vaak en veel. Hij is nauwelijks zindelijk te maken. Houd je de eend binnen, dan loop je dus de hele dag met een keukenrol achter hem aan. Hou je hem buiten, dan zit in no time je grasveld of terras onder de poep. Twee: een eend heeft water nodig om in te zwemmen. Zorg dus dat je een vijvertje voor hem maakt, waar hij in rond kan zwemmen. Dit is echt heel belangrijk, een eend die niet kan badderen is geen blije eend. Waar haal je een eend? Vraag eens bij de plaatselijke kinderboerderij of misschien de pluimveevereniging.

Heb je een sloot in je huis? Nee? Waarom neem je dan een eend? Een eend is absoluut geen huisdier. Als je een dierenvriend bent, doe je het NIET.

mischien kan je er een vangen? Toegevoegd na 1 minuut: maar weetje zeker dat je dat wil ? je kan een eend niet zinderlijk maken en om hem nou in een hok of kooi te stoppen is nog al zielig en ik neme aan dat je het ook niet prettig vind als alles onder de poep zit?

Ik had vroeger als kind een witte eend als huisdier. Hij heette Kwakkel ^^ Hij was nog heel klein toen ik hem kreeg , hij liep me echt overal achter na, dat was wel leuk. Maar als ik terug denk aan die tijd, dan praat ik zeker over 40 jaar geleden!! Onze hele tuin lag altijd onder de poep en moest elke avond geschrobt worden, en de buurt werdt gek van al dat gekwaak.. En s'nachts sliep hij dan in een grote kist in de schuur. Als ik er nu aan denk vind ik het zielig, hij was altijd alleen. Nu zou ik het zeer zeker niet meer willen. Eenden horen in groepen bij elkaar in een sloot..

Kijk es op de onderstaande sites Wie weet vindt je er iets Er staat ook bij hoe je je eend het beste kunt verzorgen. Een vriendin van mij had ook eenden en die hebben een mooi en goed leven gehad dus het is niet onmogelijk

Volgens mij heb je wat vaak naar Friends gekeken :) ?? Het zou wel kunnen maar het is niet het natuurlijke habitat van een eend om in een huis te wonen...Ik denk dat tenzij je een "extreme Home make over" zou doen zou dat beestje zich nooit echt thuis voelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100