Waar kan ik een vlaamse reus kopen? (konijn)

Weet jij het antwoord?

/2500

In een dierenwinkel.

Dierenspeciaalzaken verkopen vaak konijnen, maar niet vaak Vlaamse reuzen, vanwege hun grootte. Je kan informeren bij het plaatselijk asiel of knaagdierenopvang, je vindt hier niet alleen volwassen dieren, maar ook vaak kleintjes. Zoek anders op internet een goede fokker of kijk op Marktplaats voor particulieren met nestjes.

Op internet kun je inderdaad fokkers vinden, als je goed zoekt! Hieronder een voorbeeld; http://www.hooyer.com/vlaamsereuzen/

bij de link een lijst met fokkers van de vlaamse reus die lid zijn van de Nationale Vlaamse Reuzen Club leuke site ook wel trouwens :)

Bronnen:
http://www.vlaamsereuzenclub.nl/fokkers.html

Ik zou dieren NOOIT uit een dierenwinkel halen !! (ik ben dierenarts assistente, dus ik zie de ellende.) Ik ken een fokker waar ik mijn vlamen vroeger vandaan haalde die heten familie Sipma, ik heb alleen helaas hun telefoon nummer niet meer, maar misschien dat je de naam op marktplaats hebt gezien. Als je op marktplaats zoekt, kijk dan wel echt naar een vlaamse reus fokker en niet iemand die zomaar een nestje heeft of iemand die meerdere rassen fokt. Heel veel succes en plezier met het super leuke ras :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100