Hoe kweken met japanse nachtegaals?

Ik heb een koppel japanse nachtegaals. Ik wil ze graag laten kweken omdat hun populatie erg hard terugloopt in Nederland. Ik geef ze avian insecten voer wat ik op aanraden van een kweker heb gekozen, verder veel fruit en zo nu en dan wat levend voer.
de verzorging lijkt me oke.

Vorig jaar begonnen ze met een nest te maken maar dat hebben ze niet afgemaakt omdat ze dat niet konden. ze willen geen standaard nestkastje ook niet zo een kokosdingetje in een struik.

Ik probeer hun natuur zoveel mogelijk na te bootsen al is dat vrij moeilijk. Ik heb voor hun wat bekende boompjes erin gedaan. Bamboe en conifeer en nog 2 mooie boompjes. ze hebben ook een voliere van 6 bij 1 meter een een klein nachthokje van 1meter bij 0.50 voor voer en water.

voor degene die willen weten welke vogel het is zie de wiki site. Ik heb alle overige sites op internet over de japanse nachtegaal al na proberen te zoeken maar heel mischien hebben jullie tips. elk antwoord kan leiden tot een succesvolle kweek.. ik laat deze vraag lang open.. omdat ik hoop op een goed antwoord.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Japanse_nachtegaal

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voedsel: Insecten, zaden, vruchten, bessen Nest: In takvorken De kweek: Nestelplaats: Oude nesten, kanarienesten, Nestmateriaal: Kokosvezel, fijne wortels, grassprieten, sisal, blaadjes, dierlijke haren Legsel: 3 - 4 eieren, die 21,5 x 15,5 mm meten Broedtijd: 12 - 14 dagen. Beide partners broeden overdag afwisselend, ‘s nachts alleen de pop Ringen: 7 - 9 dagen Ringmaat: 3,2 mm Vliegvlug: 9 - 12 dagen Zelfstandig: 14 - 21 dagen Jeugdrui: 12 weken. Deze rui duurt 4 weken Broedsels per jaar: 4 broedsels Koppels per verblijf: Een koppel. Het komt voor dat Japanse nachtegalen eieren roven en opeten, daarom worden ze beter alleen gehuisvest

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100