ik wil graag een hamster hoe vraag ik dit aan mijn vriend?

hallo iedereen.
ik ga bij albert heijn werken en daar hebben we hamster weken.
Nu wil ik graag een goudhamster omdat ik die beesten zo leuk en lief vind.
ik kan er 1 gratis krijgen met kooi.
maar aangezien we 2 poesjes hebben en een vogel genaamd henk weet ik niet of mijn vriend dit wel leuk vind.
ik ben wel degene die voor onze dieren zorgt kattenbak,voer,vogelkooi etc en meeste aandacht eraan besteed.
hoe kan ik dit het beste vragen zodat hij begrijpt dat ik veel van beesten hou en me emoties eraan kwijt kan door middel van ermee bezig zijn met verzorgen
groetjes
ps hij hoeft echt helemaal niks met verzorging te doen dat doe ik iedere dag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon vragen, als hij van je houdt en hij heeft er verder geen last van dan zal hij het best goed vinden. Bedenk wel dat hamsters niet zo oud worden, de meeste redden krapaan een jaar, als je heel veel mazzel hebt dan 2 jaar. Goed argument ter overreding zou kunnen zijn dat de onderhoud van een hamster niet veel kost.

Je moet het gewoon vragen. Hamsters kosten qua onderhoud bijzonder weinig (zeker als er al een kooi bij zit). En als jij altijd toch al voor de dieren zorgt, kan hij er toch weinig bezwaar tegen hebben dat er nog een hamster bij komt? Zorg er wel voor dat de katten niet bij de hamster kunnen komen, is voor hen een smakelijk hapje.

Heel fout antwoord, maar erg beproefd (techniek van mij en m'n zusje:P) of je hebt hem ineens, want hij was zo zielig en er werdt niet goed voor gezorgt en jij vondt hem zoooo lief...of je doet hetzelfde verhaal van te voren met dat hij zooo lief is (vriend en hamster) en dat je hem vandaag op kunt halen... Zei toch..hele foute techniek, maar vrouwen kunnen dat :P

ik vind goudhamsters erg leuk, en heb jarenlang zowel hamsters als katten gehad. ik ben er echter mee gestopt, want het is een gevaarlijke combi. hamsters zijn ware ontsnappingskunstenaars, en een geliefde prooi voor katten. mocht je toch zekere zijn van je zaak, leg het dan gewoon voor aan je vriend, net zoals je het hier opschrijft. goede kans dat hij het prima vindt toch? succes!

Eerlijk overleggen met hem. Ook openstaan voor zijn eventuele bezwaren, kritiek. Iemand gaf hierboven aan je vriend er ineens mee te confronteren: Een gluiperige methode die bovendien wel eens het einde van jullie relatie zou kunnen betekenen. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als je vriend een kooitje vogelspinnen op de slaapkamer neerzet zonder jou er nooit in gekend te hebben? Neen, eerlijkheid is het beste. En is het nu niet, dan wellicht later eens?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100