waarom speelt onze hond eerst met zn eten voor hij het opeet?

onze hond pakt een brokje legt het ergens neer, krabt ernaar en gooit het paar keer weg, blaft ernaar en daarna eet hij het brokje pas op

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat hij behoefte voelt om toch wat te jagen voor zijn eten. Misschien kun je iets bedenken waardoor hij voortaan moet werken voor een brok; misschien wordt hij daar wel heel blij van.

Waarschijnlijk doen ze dat omdat ze geen echte honger hebben.Wat kan helpen is de bak met voer neer te zetten en na een kwartier weg te halen zodat ze weet dat ze moet eten ander is de tijd om.Als je dit meerdere keren per dag doet zal het spelen over zijn. Toegevoegd na 1 minuut: Je kunt ook proberen een keer een andere brok te nemen.Misschien vind hij deze niet zo lekker en gaat er daarom mee spelen.

speel je genoeg met hem? want anders probeert hij zo met je te spelen. dan kan je bijvoorbeeld een brokje door de kamer gooien en dat hij hem dan moet pakken. dat doe ik ook met mijn kat. maar als je het vervelend vind dan kan je beter doen wat hier boven staat om het afteleren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100