Wie weet wat leuk is om te geven aan een dierenartsenpraktijk.

Wie weet wat leuk is om te geven aan een dierenartspraktijk?
Omdat wij een flink aantal niet plaatsbare en zieke dieren van de Dierenbescherming hebben geadopteerd zijn we daarom ook regelmatig voor controlle ed bij onze dierenartsen.
Al jaren komen we daar en kopen ook speciaal dieet voer voor alle dieren, we krijgen korting en ook hebben we een aantal keren gratis behandelingen voor onze dieren gekregen...
Als blijk van waardering willen we graag iets terug doen maar weten niet zo goed wat.
Een leuk cadeau waar alle dierenartsen en medewerkers iets aan hebben, wie weet wat we kunnen geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geef gewoon alle medewerkers iets lekkers, zodat ze weten dat hun hulp wordt gewaardeerd. Merci bijvoorbeeld, de naam zegt het al.

Een opgezette vogel voor in de praktijkkamer.

Als eerste wil ik even duidelijk maken dat het niet gaat om het cadeau, maar dat je iets wil terugdoen. Een klein geschenk kan al veel doen, denk aan iets lekkers inderdaad, een roosje of iets dergelijks, maar geef niet teveel geld uit, het gaat meer om het gebaar, geef ook geen prul, want dat komt ook weer een beetje 'onverschillig' over. Koop maar gewoon iets liefs,kleins, iets wat je je man bijvoorbeeld als klein cadeautje zou geven :) Dan is het gebaar echt wel duidelijk, denk aan; - iets kleins lekkers - een roosje - een kleine cd misschien? Succes héh, goeie vraag trouwns. Ik zal hem markeren als goeie vraag! :) Toegevoegd na 1 minuut: van die kleine gebaar cadeautjes houdt iedereen wel denk ik zo, zowel dames als vrouwen, succes nogmaals!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100