wat is het verschil tussen een reu en een teef(hond)

behalve dat het een jongen en een meisje is maar het karakter van de hond.

Weet jij het antwoord?

/2500

reutje zal sneller agressief zijn tegen andere reutjes. reu is groter dan een teef van dezelfde ras dan. teefje wordt loops.

een reu kan wat dominanter zijn dan teefjes,maar hoeft niet perse,wel zijn ze geneigd om vaker te plassen (territorium)een reu daartegen kan je castreren,nadeel is dat ze vaak dikker worden,maar vaak ook wat minder dominant en geen behoefte aan weglopen (jaja achter de dames aan) Teefjes worden weer loops (ongesteld en zijn dan juist vruchtbaar) Tegen baarmoederproblemen en zwangerschap en zelfs borsttumoren is het verstandig de teef laten steriliseren (is eigenlijk ook castratie omdat hele eierstokken worden verwijderd). over het algemeen zijn teefjes makkelijker,maar als je besluit hond te kopen,ga daar ook mee naar school(puppycursus)Denk er aan dat je aan hond ook jaren vastzit! Verder qua uiterlijk zelfde ras zijn reuen groter dan teven.

Bij reuen moet uitgemaakt worden wie de alfa (hoogste in rang) is, want de alfa mag een teef dekken; dat kan een gevecht opleveren, maar vaak is de houding van de alfa al voldoende voor een ander mannetje om zich te schikken. Is de rangorde eenmaal bepaald dan wordt er niet snel meer gevochten (wel gestoeid natuurlijk). Bij vrouwtjes kunnen conflicten onderling (jaloezie) veel langer standhouden, al kan het tussen vrouwtjes ook heel goed gaan. Mannetjes en vrouwtjes maken niet zo gauw ruzie.

Teefjes zijn aanhankelijker dan reutjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100