Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (4)

Even opstarten om te kijken of tie het doet en er een operating system (OS) op zit. Dan onder het apple menu (links boven) kiezen voor "about this mac" en op more info klikken. Dan zie je het complete hardware profiel zodat je weet dat je inderdaad koopt wat het zou moeten zijn in termen van processor, geheugen, dvd chizzles etc. Daar zie je ook de versie van je OS. Je wilt niet met een te oud OS aan de slag gaan omdat veel software dan niet werkt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat het in elk geval een intel is
(Lees meer...)
capthavoc
13 jaar geleden
Haha, en of die er niet stiekem een keylogger heeft opgezet
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Let er op dat je een beetje een recente Mac mini koopt. In ieder geval eentje met een Core 2 Duo processor van Intel. Aan een oudere G4 Mac mini heb je niet zoveel meer.
Kijk ook even naar de grafische chip. Op apple-history.com kun je alle Apple computers terug vinden dus ook alle Mac mini uitvoeringen die er tot dusver gemaakt zijn. Kun je precies zien wat de meest recente Mac mini computers aan boord moeten hebben. Als je dat dan even checkt bij de aankoop van een tweedehands Mac mini, weet je zeker dat je een Mac mini koopt waar je wat aan hebt en waar je nog even mee uit de voeten kunt.
Niet alleen op marktplaats staan veel tweedehands Apple computers. Ook op de website www.tweedehandsmac.nl vind je een hoop Mac mini computers.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding