Weet iemand een goed verwijderprogramma waarmee je internet explorer en moviemaker kunt verwijderen?

Liefst natuurlijk dat het programma ook andere overbodige bestanden en programmas kan verwijderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou IE inderdaad ook niet verwijderen, omdat met alternatieve browsers niet altijd alles te bekijken is. Voor overbodige bestanden, cookies enz. zou je CCleaner kunnen gebruiken. Dit is gratis te downloaden en makkelijk in gebruik.

Deze programma's kunnen niet verwijderd worden. Die zitten standaard op een Windows computer en zullen daar ook altijd op blijven staan.

Het is niet aan te raden om Internet Explorer te verwijderen. Er zijn sommige website (zoals de windows update site) die alleen maar met internet explorer goed werken. Gewoon zorgen dat een ander programma ingesteld staat als standaard programma. Toegevoegd na 1 minuut: zie ook deze vraag: http://www.goeievraag.nl/vraag/gebruik-browser-firefox-internet-explorer.35655

probeer eens advance windows care onder het kopje utilities staat de iobit uninstaller erg goed proggie let wel dat je de free edition download

Bronnen:
www.iobit.com

Deze programma`s zitten standaard in Windows mocht je ze op de een of andere manier krijgen verwijderd ( wat niet aan te raden is) zullen er meer fouten/instabiliteit optreden omdat meerdere functies in Windows aan elkaar zijn gekoppeld ( gedeeld).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100