Google geeft ineens afbeeldingen lelijk weer...ligt dit aan mijn pc?

Ligt dit aan mij/mijn browser, of is Google veranderd? Ik vindt het nu maar naar benauwd hoe de afbeeldingen worden weergegeven.

Toegevoegd na 1 minuut:
Mijn zoon heeft het nog wel gewoon wanneer die op afbeeldingen zoekt... Hij heeft Google Chrome en ik IE8...

Toegevoegd na 1 uur:
Dit ben ik zo niet gewend...

Toegevoegd na 1 uur:
Eerder kon je gewoon de URLs eronder zien staan en dan wist je: Daar ben ik al geweest. Nu krijg je van die vreselijke mouse-overs. Nou ja, ìk vindt ze vreselijk in dit geval... smaken verschillen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De mouseover functie is alleen beschikbaar op google.com en niet op google.nl. Open www.google.com en houd uw muis boven de zoekbalk er word nu een optie "Ga naar Google Nederland" zichtbaar rechtsonder. Klik op "Ga naar Google Nederland" en u komt nu op www.google.nl. Hier heeft u deze mouseover functie bij het zoeken naar afbeeldingen niet. Met vriendelijke groet, Lars van WindowsNL Toegevoegd na 21 uur: Update: Blijkbaar heeft Google sinds vandaag ook deze "mouse over" functie op de nederlandse Google website gezet. Helaas is dit niet uit te schakelen.

Volgens mij ligt het aan buiten . . .

Wat bedoel je precies met lelijk? Dit is onduidelijk, kan je een print-screen neerzetten bij je vraag?

Dit is de nieuwe opmaak van Google afbeeldingen, via de Amerikaanse Google zie je het al wel, als je via de Nederlandse Google zoekt nog niet. Zie voor meer info de bron.

Bronnen:
http://www.nu.nl/tech/2297188/google-afbee...

Wel ik heb eens gekeken, bij internet explorer en bij mij krijg ik het zelfde zoals u maar wel met een url onder elke afbeelding, surf eens naar www.google.be en niet naar www.google.com. Kan er een verschil in zitten. Als het niet lukt zou ik u aanraden firefox te downloaden.

Bronnen:
http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100