Hoe blokkeer je een afzender in E-mail?

Ik heb opgezocht hoe je afzenders blokkeert, maar dit lukt me niet in mijn mail. Ik heb alleen de optie om mails rechtstreeks naar de verwijderde items te verplaatsen, maar dit werkt uiteindelijk ook niet.

Is het mogelijk en hoe is het mogelijk om afzenders te blokkeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Om een goed antwoord te kunnen geven is het nodig om te weten welk e-mailprogramma jij gebruikt. Want elk programma heeft weer z'n eigen methodes. In het algemeen uitgelegd doe je een afzender blokkeert: - open een bericht van de betreffende afzender en zoek daarbij naar de Beveiligingsopties (die staan tegenwoordig meestal achter drie grijze puntjes verborgen). Bij die opties heb je de keuze om het bericht te markeren als Ongewenste mail of Phishing, Misbruik te melden en/of de afzender te Blokkeren. - of misschien kun je met de Rechter muisknop op het bericht klikken en al direct kiezen voor de optie Afzenders blokkeren.

Het blijkt om Outlook te gaan: 1. Als u iemand in Outlook.com wilt blokkeren, selecteert u de berichten of afzenders die u wilt blokkeren. 2. Selecteer op de bovenste werkbalk lik op Ongewenste mail (of Spam mail) > Afzender blokkeren. 3. Selecteer OK. De berichten die u selecteert, worden verwijderd en alle toekomstige berichten worden in uw postvak geblokkeerd. In de webversie van Outlook werkt het bijna hetzelfde. Ga naar www.outlook.com en meld u aan. Klik in het overzicht met mails met de rechtermuisknop op een mail van de afzender die u wilt blokkeren Klik op Blokkeren. Klik op Ok.

Bronnen:
https://support.microsoft.com/nl-nl/office...
https://www.seniorweb.nl/tip/mails-blokker...

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100