Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Ga naar https://myaccount.google.com/security als je op jouw account bent ingelogd. Daar staat als eerste onder Inloggen bij Google wanneer je voor het laatst je Wachtwoord hebt gewijzigd. Klik op het pijltje dat daar rechts naast staat. Nu moet je opnieuw inloggen. Bij https://myaccount.google.com/signinoptions/password?continue=https://myaccount.google.com/security&rapt=AEjHL4MNAxrDv_YjWxi_hMo0NItPcqeuVxzxZMFI0_DGPrMsll3zsJw_r_ltXNK9YBdKjWitsqIvf6kKeDN1r6v5yb40ejbyBw kun je nu het wachtwoord wijzigen.
(Lees meer...)
Amadea
3 jaar geleden
Knillesknyn
3 jaar geleden
Als ik het op de aangegeven manier probeer, krijg ik na de tweede link de melding "de instelling die je zoekt is niet beschikbaar voor je account. Is er nog een andere oplossing?
Amadea
3 jaar geleden
Vreemd, dit is de normale methode. Ben je misschien met een ander apparaat tegelijkertijd op het account ingelogd? Zorg dan dat je maar één keer erop staat.
Knillesknyn
3 jaar geleden
Smartphone en tablet beiden uitgeschakeld, zodat ik alleen nog via mijn pc ben ingelogd. Echter, zonder resultaat. Nog steeds dezelfde foutmelding.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding