Waarom onthoudt een website niet dat je geen robot bent?

ik krijg er zo stilaan de klere van, van al die veiligheidsinstellingen... Oké cijfers of letters invullen tot daartoe, maar "zoek de boten" is voor mij een straat te ver. en die foto's worden steeds onduidelijker dus op klein scherm en in niet-ideale lichtomstandigheden bijna ondoenbaar Eerlijk gezegd heb ik het soms opgegeven om iets te bestellen of te reserveren gewoon omdat ik totaal geen zin heb om weer verkeerslichten, zebrapaden, schoorstenen en weet ik veel wat te detecteren.
Maar ik denk dan: die website kent me toch al, waarom moet ik nog altijd van die dingen doen om te bewijzen dat ik geen robot ben? Waarom onthoudt een website dat niet? Mijn IP adres moet toch al volstaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat jij ooit eens als mens bent ingelogd wil niet zeggen dat er daarna nooit meer een robot op jouw account in kan (proberen te) loggen. Robots kunnen een website enorme schade berokkenen, b.v. door grote aantallen wachtwoorden te proberen, net zolang tot er eentje lukt. Op naam van het gehackte account kan dan misbruik plaats vinden. Er kunnen b.v. spullen op andermans naam besteld worden of spam gepost worden, e.d.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100