als ik mijn laptop opstart krijg ik het start menu, windows 10 start gaat niet weg. Hoe verhelp ik dat?

als ik mijn laptop opstart krijg ik het start menu (wat er gebeurt wanneer je de windows knop indrukt) maar dan gaat hij niet weg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je al eens geprobeerd de laptop helemaal aan en uit te zetten, zo ja? Dan kan je proberen de Windows knop lang in te houden en anders Windows + P in te duwen.

Hopelijk werkt dit: Klik met de rechtermuisknop op de startknop en kies Opdrachtprompt (Administrator). Er verschijnt dan een nieuw venster waarin je commando's kunt typen. Typ de tekst powershell en druk op Enter. Kopieer het onderstaande commando, plak het in het Opdrachtprompt-venster en druk opnieuw op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} Er kunnen een aantal eng uitziende rode foutmeldingen in het venster verschijnen. Geen paniek, dit is normaal. Als het proces voltooid is kun je het venster sluiten. Als alles goed is werkt het startmenu voortaan weer naar behoren. . Hier staan ook nog wat oplossingen: https://www.windows10help.nl/startmenu/index.html

Toegevoegd op 12 september 2019 11:43: tekst
Bronnen:
https://computertotaal.nl/artikelen/pc/zo-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100