Kan je hier ook een deelnemer, een "Geregistreerde Gebruiker", opzoeken, zonder eerst een vraag of antwoord van die persoon op te zoeken?

Lijkt mij handig.

Ik bedoel de profielpagina van een deelnemer, een "Geregistreerde Gebruiker". Ik ga niemand persoonlijk opzoeken of zo!!

Aanvulling vóór het sluiten van de vraag: Rotaluclac heeft mijn vraag helemaal begrepen en hij heeft in zijn antwoord helemaal gelijk. Ik kies zijn antwoord daarom als Beste antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je de inlognaam van iemand kent, kun je de profielpagina direct oproepen middels http://www.goeievraag.nl/profiel/ gevolgd door de inlognaam. In mijn geval dus http://www.goeievraag.nl/profiel/Rotaluclac . De weergegeven naam verschilt soms van de inlognaam. Bijvoorbeeld bij Coby&John van het antwoord hierboven. Hun inlognaam is CJL, dus hun profiel vind je op http://www.goeievraag.nl/profiel/CJL . (Om één af andere reden werkt klikken op bovenstaande links niet, je zult ze moeten kopiëren en plakken.)

Even geprobeerd en ja, dat kan. Uitgelogd en even gebruiker Patrick aangeklikt, opent normaal. Wat wil je daarmee bereiken?

je kunt ook op de avatar van die persoon klikken...dan kom je op zijn profielpagina terecht