Waar kan ik een nieuw email account aanmaken zonder dat ze je hele life story willen weten?

Ik zat bij outlook/hotmail. Maar sinds hotmail outlook is geworden willen ze zoveel weten van je. Ook als je je ww bent vergeten moet je weet ik hoeveel info geven om dat aan te passen. Tot aan de inhoud van mails die je ooit verstuurd hebt aan toe.
Welk heel makkelijk email programma is gratis, populair, heel makkelijk in gebruik en zonder dubbele verificatie of extra beveiligings vragen etc. Ik wil eigenlijk zoals Hotmail vroeger was. Si pel en makkelijk. Als je je ww was vergeten kon je een nieuwe aanvragen simpel en alleen door 1 mail te onvangen met een nieuw ww.
Bedankt!

Toegevoegd na 1 uur:
Bij welke kan dat nog?

Weet jij het antwoord?

/2500

Vrijwel elke grote en goede emailprovidee heeft dit soort processen tegenwoordig. Van Gmail weet ik wel dat dit veel minder is, ik raad je aan daar een account te maken.

Eventueel kunt u ook een emailadres aanvragen bij uw internetprovider.

bij mail.com

Door zelf een mailserver op te zetten kun je zoveel accounts aanmaken als je zelf wilt zonder maar één feit over jezelf bloot te geven, en bij een eigen mailserver op een QNAP o.i.d.mag je zelf de aanmeldingsprocedure bepalen, en indien je het wachtwoord kwijt bent kun je die in een wip wijzigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100