Mij bluetooth "hapert". Hoe kan ik dit oplossen?

Als ik YouTube video's kijk dan hapert het geluid op mijn draadloze koptelefoon. Als ik de hele video laat laden en vervolgens de verbinding verbreek met de wifi dan kan ik de video kijken zonder haperingen in het geluid.
Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik gewoon YouTube video's kan kijken zonder elke keer de video te laten laden en de verbinding te verbreken? Is er iets zoals een bluetooth of wifi versterker nodig?

Even voor wat extra informatie: ik werk via een openbare wifi omdat ik tijdelijk in een instelling woon (Ik weet het; niet zo veilig)

Weet jij het antwoord?

/2500

Gebruik je hoofdtelefoon met draad of koop er een. Jou pc/laptop kan kennelijk niet omgaan met gelijktijdig intensief gebruik van wifi en Bluetooth. Als je een bedrade netwerkverbinding heb gebruik die dan. In dat geval zou je BT-hoofdtelefoon ook weer goed moeten werken. In het algemeen: draadloos is leuk als het werkt, met draad werkt gewoon ALTIJD, maar is misschien niet altijd even leuk. Ik hoop dat je gewoon in een stoel oud zit als je die video's bekijkt, dus dan is het gebruik van een of meer draden toch niet zo'n bezwaar?

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100