[PC W7] Google Chrome staat steeds vast, is al opgeschoond, wat kan er nog meer fout zijn, wat is de volgende stap?

Heb behoorlijke problemen met mijn kringloop pc [W7].
Google Chrome staat steeds vast. Geen idee waardoor , is al opgeschoond / gedefragmenteerd. Wat zou de volgende stap kunnen zijn? Ben nu, in afwachting van pc-hulp, tijdelijk over op Internet Explorer, dat soepeler loopt , maar voor mij niet werkbaar is. Ik wil Google Chrome terug , z.s.m.

Weet jij het antwoord?

/2500

De volgende stap is Windows opnieuw installeren. En alleen chrome erop zetten. Dan heb je de beste 0 situatie. Als het dan niet werkt kunnen Windows en Chrome de schuld niet echt meer geven. De stap die je, mocht het dan nog niet goed gaan, nog kan nemen is upgraden van hardware. Wat zijn de specificaties van de PC? Windowstoets, (tik in) dxdiag.exe (enter) Wat staat er onder Besturingssyteem (behalve Windows7 dus 32 of 64bit) CPU Geheugen Toegevoegd na 4 minuten: Windows 7 opnieuw installeren? Geen schijf? Geen installatiepartitie? > https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows7 Code niet vindbaar? https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ (Vind de gebruikte code die je nu gebruikt)

Probeer eerst deze verwijdertool: https://www.google.nl/chrome/srt Deze app scant en verwijdert software die problemen kan veroorzaken met Chrome, zoals crashes, vreemde opstartpagina's of werkbalken, ongewenste advertenties waar je niet vanaf komt of andere wijzigingen in je browser. Als dat niet helpt kun je proberen Chrome VOLLEDIG te verwijderen en opnieuw installeren. Volledige verwijdering van Chrome kun je het beste doen met een programma als Revo Uninstaller (gratis versie). http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Alternatief Soms helpt systeemherstel: zet de computer terug naar het tijdstip waarop je nog geen last had van het probleem. Toegevoegd na 3 uur: Je kunt ook nog kijken wat er gebeurt als je alle extensies uitschakelt. Als Chrome dan wel werkt, is het een kwestie van de extensies één voor één inschakelen tot je ontdekt wie de boosdoener is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100