Hoe verwijder ik deze administrator prompt?

Telkens als ik iets wil verwijderen, kopieëren of wil bewerken krijg ik dit bericht. Ik heb volledige toegang op mijn computer, UAC staat uit en toch krijg ik dit bericht. Ik ben overigens het enige account op de computer en dus ook administrator.

http://i.imgur.com/iTA2MAo.png

Ik kan gewoon op ‘doorgaan’ drukken en dan wordt de actie alsnog voldaan. Maar ik zet dit bericht liever helemaal uit, want het is compleet nutteloos.

Heeft iemand hier een oplossing voor?

Toegevoegd na 1 uur:
PS: Dit is Windows 10 !

Weet jij het antwoord?

/2500

Toevallig vandaag hier ook tegen aan gelopen. Het bericht zelf zegt dat je toestemming moet geven om het te wijzigen. Er zit een knop 'Doorgaan' waarmee je dus die toestemming geeft. Ik ga er al vanuit dat je dit hebt geprobeerd maar je weet maar nooit hé. Optie twee is de afbeelding volgen. Het eerste menu is rechtermuisknop op de map en eigenschappen aan klikken. Hier ga je naar beveiliging, dan naar geavanceerd. In dit menu ga je naar eigenaar, dan naar bewerken. Selecteer hier je gebruikers account, dan oké. Voor mij werkte dit, hopelijk ook voor jou. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zie dat mijn afbeeldingen er niet bij verschijnen... hier de link: http://imgur.com/qieBtNC Toegevoegd na 3 minuten: http://imgur.com/4HdbEOs http://imgur.com/Sl6GTy5

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100